Laurette van Slobbe

Via een meanderende weg als antropoloog en als docent aan de biologisch-dynamische land- en tuinbouwschool ben ik uiteindelijk weer teruggekomen bij een levenslange passie: wilde planten. Jarenlang onderzoek naar de ongeziene en energetische kwaliteiten van wilde planten resulteerde in het beschikbaar maken van de bijzondere hulp die planten bieden aan volwassenen en kinderen. Dit gebeurde in de vorm van helderziende beelden en van zelf samengestelde bloesemremedies. Daarnaast heb ik onder dezelfde naam, Florae, mijn eigen bedrijf opgericht wat zich richtte op praktische educatie over –vooral- eetbare wilde planten. Op Hof van Twello werk ik dit nu verder uit in het kenniscentrum voor eetbare wilde planten en als productontwikkelaar van producten met wilde planten. Kennis over, en toepassing van wilde planten zie ik als een welkome bron vol smaak, gezondheid en andere rijkdom binnen een moderne en duurzame levensstijl.

Laurette van Slobbe Laurette van Slobbe